Bagi anda yg berminat utk mengetahui lebih lanjut program dropship atau reseller dibawah Hulala Shop boleh baca dan fahami details dibawah.

Tambahkan DUIT POKET ANDA dengan menjadi EJEN kami di

KEDAI GAJET ONLINE NO 1 di Malaysia!

Apa yang anda akan dapat/peroleh sekiranya anda mendaftar sebagai agent kami?

Kami sediakan servis mudah. Anda tak perlu keluarkan modal sesen pun untuk membeli produk. Semua barangan yang anda bakal jual adalah barangan daripada pihak kami. Kami berikan anda harga yang lebih murah daripada harga pasaran (harga dealer) dan anda hanya perlu promosikan barangan tersebut seperti barangan anda sendiri dengan harga yang anda tentukan sendiri.

Bila ada pembeli, pembeli akan bayar kepada anda dengan harga yang anda tentukan. Anda pula bayar kepada kami dengan harga dealer. Keuntungan setiap unit produk anda tentukan sendiri. Setelah kami terima order dari anda, kami akan lakukan penghantaran dengan borang poslaju dibahagian pengirim atas nama anda atau syarikat anda. Pembeli akan ingat anda yang pos barangan tersebut dan tak sesiapa tahu bahawa mereka membeli daripada kami.

Kelebihan menjadi agent kami :

  • Tak perlu beli/simpan stok
  • Tak perlu packing barang
  • Tak perlu keluarkan modal beli produk
  • Tak perlu tanggung risiko kerugian
  • Bimbingan bisnes online percuma
  • Beli untuk diri sendiri dengan harga dealer
  • Pelbagai produk melebihi 300 jenis barangan
  • Ada pejabat fizikal, customer nak COD pon boleh
  • Setiap barang ada warranty

Utk komisen setiap barang adalah berbeza sebagai contoh,

harga powerbank yang Hulala Shop jual Rm100, harga utk ejen dpt adalah dlm Rm60.

Harga casing iphone yg berharga Rm59, utk ejen dalam lingkungan Rm35.

Pakej Unifi Rm199 monthly, komisen utk ejen setiap pendaftaran yg berjaya adalah Rm159.20.

Nilai keuntungan utk satu produk adalah sekitar Rm20-Rm200 bergantung pada produk.

Kenapa kami kenakan yuran untuk mendaftar sebagai agent?

  • Anda akan dapat barangan dgn harga jualan setimpal dgn harga pendaftaran
  • Kebanyakan agent yang mendaftar dengan kami mampu mendapat pulangan RM50 sehingga RM300 sehari
  • Yuran dikenakan sebagai cas perkhidmatan yang kami berikan kepada agen kerana ambil stok, proses pembungkusan, pengeposan dan update barangan ke group dilakukan oleh kami sendiri.
  • Harga yang kami tawarkan kepada agent jauh lebih murah daripada harga pasaran
  • Kami lakukan semua penghantaran barang dan khidmat pelanggan kepada semua pelanggan agent kami
  • Kami mempunyai staff khas utk uruskan sebarang pertanyaan atau masalah drpd agent
  • Yuran juga dikenakan supaya hanya mereka yang betul-betul berminat untuk memulakan perniagaan atau mereka yang bersungguh-sungguh untuk belajar memulakan perniagaan sahaja yang mendaftar sebagai agent kami.

Langkah seterusnya.

Setelah menjadi agen, anda akan diserap ke dalam GROUP AGEN HULALA SHOP di FACEBOOK dan segala produk beserta harga dan gambar khas utk agen akan anda lihat didalam tu. Harga ejen juga akan dipaparkan di website selepas anda mendaftar.

Sebagai contoh, kami sendiri jual Powerbank dgn harga Rm100, harga utk ejen cuma Rm60, ejen boleh jual sama macam kami jual dan dptkan keuntungan sebanyak Rm40 atau jual lagi tinggi sekiranya nak untung lebih.

Antara produk yg dibuka utk agen

Pelbagai produk diberi pilihan kepada agen untuk menjual dari aksesori gajet seperti powerbank, speaker, headphone, casing, bateri dan macam2 lg.

Selain tu, kami juga ada buka  pakej internet seperti UNIFI dan Streamyx, TIME Fibre dan Maxis Fibre dgn komisen yg tinggi!

Bagaimana sistem dropship berfungsi?

  1. Anda lihat produk yg dibuka utk ejen
  2. Ejen promote produk tersebut
  3. Customer ejen membeli dan bank in ke ejen
  4. Ejen bank in kpd kami
  5. Emailkan details customer kpd kami
  6. Kami poskan terus brg ke customer ejen

Dengan erti kata lain, anda sebagai ejen dropship hanya promote dan submit order saja. Yang lain pihak Hulala Shop akan uruskan semuanya.

Untuk senarai barang yg dibuka kpd ejen, boleh rujuk

instagram @hulalashopmy

facebook page Hulala Shop

atau galeri kami di Google Drive

Untuk makluman anda, yuran pendaftaran sebagai ejen dibawah syarikat Tera Trade dibuka dengan harga RM380,

TETAPI, ada harga promosi khas utk memenuhi kuota pendaftaran iaitu hanya RM180 sahaja dan tempat adalah sgt terhad dan bakal ditutup bila-bila masa sahaja. Sila whatsapp Basyeer juga untuk pertanyaan stok yg bakal anda dapat.

JANGAN TUNGGU LAGI DAN DAFTAR SEBAGAI AGEN KAMI SEGERA

SEBELUM KUOTA PROMOSI HABIS!

Untuk teruskan dgn pendaftaran, anda boleh terus buat pembayaran ke akaun

MAYBANK 564799125245

CIMB 8600200658

dua-dua atas nama syarikat Tera Trade.

Selepas itu pastikan anda whatsapp kepada Basyeer 019-4764841 dgn memberikan nama, alamat, no tel, nama facebook, gambar ic depan dan bukti pembayaran. Kami akan invite anda utk masuk ke group facebook agen selepas pendaftaran selesai.

Sebahagian dari keratan akhbar

img_3584

img_9167

img_5245

Testimoni pendapatan salah satu ejen dropship

img_6677

Gathering di PD bersama sebahagian ejen dropship

img_1260

Contoh perbezaan harga sebelum dan selepas mendaftar jadi ejen

sebelum-dan-selepas-daftar